duminică, 1 aprilie 2012

Balonul cu dorinte Feng-Shui


   La baza credintei chineze sta imaginea dragonului, poporul avand implementata ideea ca dragonul se inalta foarte sus purtand cu el dorintele celor de jos. Astfel au aparut si aceste baloane pe care, cel putin la inceput, doar chinezii le foloseau pentru a-si duce la indeplinire dorintele.

   Cum se procedeaza: Cumpara un set de baloane rosii, galbene, albe, roz sau levantica. In nici un caz alte culori. Stim foarte bine ca acum se gasesc baloane in diverse magazine si este imposibil sa nu gasiti aceste culori. O conditie necesara este ca ele sa fie umplute cu heliu. Este de preferat sa te duci intr-un loc unde este spatiu deschis si sa nu fie innourat. Este foarte important sa te concentrezi pe dorintele tale si sa nu ai altceva in minte. Daca reusesti sa gasesti si un loc in care nu sunt multe persoane cu atat mai bine.

    Ia un marker negru si gandeste-te intens la dorinta ta, apoi scri o dorinta pe balonul din mana cealalta.  Important este sa fii foarte explicit si sa-ti "depui" starile pe acel balon. Adu-ti aminte ca scopul tau este foarte simplu: indeplinirea unei dorinte si mesajul pe care il scrii trebuie sa fie foarte simplu. Cu cat este mai simplu cu atat Universul nu va intarzia sa-ti indeplineasca visurile.

   Foarte important! Nu pune mai mult de o dorinta pe un balon. Cand termini si consideri ca toata vibratia ta pentru respectiva dorinta se afla in balon, da-i drumul. Priveste-l cu mare atentie cum se ridica la cer si inchipuie-ti ca iti duce dorinta spre Divinitate. Daca ai mai multe dorinte iti trebuie mai multe baloanepe care sa le eliberezi  la un interval de cateva minute, dupa ce te concentrezi pe fiecare dorinta in parte.

   Cand tu consideri ca acest "proces" a luat sfarsit, tine minte ca este foarte important sa uiti de aceste dorinte, cu alte cuvinte sa ai incredere ca ele iti vor fi indeplinite la momentul potrivit. Daca nu reusesti sa faci acest lucru risti sa retii in tine energia pe care ai "depus-o" in acel balon pentru a ti se indeplini visurile.Trebuie sa ai mare incredere ca visele ti se vor realiza si trebuie sa lasi Divinitatea sa se ocupe de acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu