duminică, 1 aprilie 2012

Boala in astrologie


    De multe ori suntem uimiti sa vedem ca ceea ce ne "prezice" un astrolog are mare legatura cu existenta noastra. Probabil stiti ce se spune: astrele nu dispun, predispun. Daca suntem informati reusim sa evitam anumite evenimente neprevazute care apar in viata noastra si ne dau peste cap existenta. In aceasta postare o sa fac o mica referire la bolile pe care le avem noi si legatura acestora cu astrologia.

   Nativul va avea probleme de vedere daca atunci cand s-a nascut Luna sa era in opozitie cu Soarele natal. Este recomandat sa cumparati un medicament si sa incepeti un tratament cand Luna este in crestere (perioada cuprinsa intre Luna Noua si Luna Plina) si este de preferat sa nu faca cuadratura cu vreo planeta malefica.

   Daca Luna este in cuadratura cu o planeta retrograda evitati sa incepeti un nou tratament, sau sa faceti o interventie chirurgicala pentru ca lucrurile s-ar putea complica mai mult decat credeti. Nu numai ca nu va avea efectul scontat, dar riscati si ca boala sa recidiveze.

   Foarte important, nu se fac interventii chirurgicale in zilele cu Luna Noua sau Luna Plina. Daca trebuie sa luati o decizie importanta din punct de vedere medical evitati zilele de 7, 4, 21 si 28 pentur ca boala pe care doreati sa o tratati va recidiva.

   Daca o persoana se naste cand Luna este in descrestere, si Luna mai este si prost aspectata de planete malefice atunci ea isi va pierde vederea la ochiul stang. Daca Luna este in conjunctie cu Jupiter nu luati nici un remediu.

  Si exemplele pot sa continue, am enumerat doar cateva pentru a va face cunoscut "efectul" astrologiei in vietile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu