duminică, 1 aprilie 2012

Cei 9 dragoni Feng Shui

    In mitologia chinezeasca dragonii erau foarte respectati. Exista credinta ca adevaratul dragon are noua fii, fiecare dintre ei avand o infatisare diferita si posedand calitati si puteri diferite. Insa toti pot sa ajute omenirea, daca noi intelegem felul in care ii putem pozitiona in existenta noastra. Probabil ca ati vazut in magazinele de specialitate mai multi dragoni si nu stiati ce reprezinta. Cititi randurile de mai jos si o sa va dati seama de care dintre dragoni aveti dvs nevoie acum, in viata dvs.

   -PU LAO. Achizitionati acest dragon in cazul in care aveti nevoie de siguranta, in cazul in care va temeti din cauza unor aparente amenintari exterioare. El garanteaza securitatea, siguranta, protectia. Poate fi sculptat pe usi sau pur si simplu desenat cu un marker, folosind aceeasi culoare ca si usa.

   -CHU NIU. Il puteti folosi daca vreti sa reusiti in domeniul muzical, sa fiti mai performant in acest domeniu. Deseneaza-l pe instrumentul tau muzical si "risti" sa-ti asiguri faima, bineinteles daca acest lucru este in concordanta cu vibratia ta.

 - SUANNI. Sunteti una din acele persoane care isi doreste lux si bogatie? Atunci cu siguranta aveti nevoie de acest dragon. Se activeaza foarte usor daca il desenati sau il coaseti pe haine.

 -YAITZU. Luptatorii chinezi aveau sculptat acest dragon pe sabii, chiar in locul unde se fixeaza lama in prasile. Poate fi trecut pe arme, dar mare atentie cum va folositi de aceste arme, pentru ca puterea dragonului se poate dovedi distructiva pt dvs in cazul in care este folosita pentru a anihila un adversar si nu este in concordanta cu legea divina.

 - CHIH WEN. Chinezii care se temeau de incendii aveau desenat acest dragon pe peretii caselor. Cu cat este plasat mai sus cu atat mai bine. Incearca sa-l amplasezi in varful acoperisului.

 -CHAOFENG. Daca considerati ca sunteti victime ale magiei negre puteti sa apelati cu toata increderea la puterea acestui dragon. Exista credinta ca spiritele malefice nu se pot apropia de casa daca ai acest dragon "pus" deasupra usii sau a acoperisului.

 -PIHSI. Esti scriitor insa nu reusesti sa ai succes? Foloseste-l pe Pihsi si succesul iti va bate la usa. Daca vrei sa ai destinul unui invatat si judecata unui intelept tine-l in casa.

 - PAHSIA. Reprezinta eternul, este pictat pe mausoleuri, statuete, tot ce reprezinta eroi, pe lucrurile pe care vrem sa le pastram. Te ajuta daca-l pui la fundatia casei tale.

 - PIKAN. Ajuta la domolirea influentei negative a Marelui Duce Jupiter.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu