miercuri, 14 martie 2012

Ghicitul in apa (Hidromancia)

   Elenii credeau ca in vechiul port Taienarum se afla una dintre portile care duc spre Lumea de Dimcolo si ca aici se gasea un izvor sacru. Legendele spun ca la un moment dat o femeie care nu credea in puterile miraculoase ale acestui izvor a spalat rufele murdare in apa iar izvorul si-a pierdut calitatile paranormale.

   Grecia nu era singura "bantuita" de tot felul de astfel de legende. Fantanile din Roma era binecunoscute pentru a percepe figuri si scheme menite sa le dezvaluie viitorul romanilor. Care era metoda? Dupa cateva minute de concentrare persoana incerca sa vada imagini in apa care se revarsa in cascade. Pentru demascarea raufacatorilor erau folosite fantanile Palicuros din Sicilia: daca un "invinuit" nu recunostea fapta apa incepea sa clocoteasca, dandu-l astfel de gol.

   Cum ar trebui sa procedam noi? Cateva zile inainte de "initierea operatiunii" petreceti in natura cat mai mult timp cu putinta, urmarind apa in orice forma vi se prezinta: curgatoare, statatoare, ploaie, ninsoare, gheata. Trebuie sa invatati sa va racordati energia voastra la energia apei. Urmariti cum lumina se reflecta la suprafata apei. Priviti cu mare atentie luciul apei si incercati sa va inchipuiti cum rezonati cu apa.

   Nu uitati, este foarte important sa le cereti ajutorul si binecuvantarea ingerilor pazitori ai apei. La inceputul "actiunii" intrebati apa daca va poate furniza informatia de care aveti nevoie.

   Relaxati-va complet: este important sa simtiti ca energiile: a dvs si a apei se contopesc si pentru cateva minute devin un intreg si nu mai sunt doua entitati separate. In nici un caz sa nu va inchipuiti ca o sa fie totul foarte clar de la "primele intalniri".

   Incercati sa va concentrati pe o singura zona de lumina sau umbra si ganditi-va la intrebarea dvs. Trebuie sa fiti si foarte rapizi, pentru ca in cateva secunde imaginea se estompeaza. Urmariti succesiv cateva imagini care tind sa formeze o previziune.

   Dupa ce terminati aruncati o moneda in apa respectiva, drept multumire. Nu fiti dezamagit daca in primele dati nu veti deslusi mare lucru. Este ceva normal. Cu timpul veti deveni din ce in ce mai bun in hidromancie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu