marți, 13 martie 2012

Horoscopul nativitatii


    In ultimul timp sunt din ce in ce mai putine persoane care isi doresc copii. Si femeile care isi doresc copii incep sa aiba probleme ivite din neant care le impiedica sa procreeze. Din punct de vedere astrologic trebuie urmarite tranzitele Lunare. Cel mai bun indiciu ca femeia respectiva va deveni mama in aceasta existenta il reprezinta aspectele pe care anumite planete le fac cu acest astru. Este semn bun daca Luna este bine aspectata de o planeta masculina benefica: Soarele, Jupiter sau Mercur.

   Cand in tema unei femei se gasesc Luna, Soarele sau Ascendentul (sau macar doua din ele) in semne duble, sau macar avandu-si stapanii insisi in semne duble, ar trebui sa stie ca aceasta femeie va avea gemeni.
  
   Copii care se nasc in perioada Lunii Pline vor fi mai mari, mai vigurosi si vor avea mai multe oportunitati benefice in viata decat cei care se nasc in perioada de declin a lunii (adica perioada dintre Luna Plina si Luna Noua).

   Un indiciu in ceea ce priveste travaliul si cum se poate desfasura acesta ni-l poate da perioada in care este Luna atunci cand mama ajunge in luna a 8-a. Travaliul este mai greu si mai periculos daca mama se apropie de sfarsitul sarcinii in timpul declinului Lunii.

   In ceea ce priveste sexul copilului s-a descoperit ca cei mai multi baieti se nasc in timpul Lunii Pline iar in Luna Noua se nasc fetite.

   Una din cele mai mare ingrijorari ale mamelor este ca nu cumva copilul sa se nasca prematur. Un astrolog poate sa-si dea seama daca se va intampla acest lucru daca va intreba mama in ce perioada a fost conceput fatul. Daca a fost conceput in ajunul sau in a doua zi dupa Luna Plina sau Luna Noua copilul se va naste in luna a VII-a.

   In cazul in care mama are in harta natala planeta Venus sau Luna in Casa V-a acest aspect prevesteste mai multi copii. Bineinteles, asta depinde si de guvernatorul respectivei Case. Cand in harta mamei Jupiter si Luna sunt in trigon asta anunta bogatii si copii numerosi.

   Daca primul copil s-a nascut in timpul Lunii crescatoare al doilea va fi de acelasi sex cu el. Daca Luna e situata intre Mercur si Venus tatal copilului va fi departe in momentul nasterii.
  

Un comentariu:

  1. Foarte interesant! Acum am descoperit acest blog! Si eu sunt una dintre femeile care își doresc copii....si nimic. Sunt capricorn cu asc in leu si luna in fecioara.

    RăspundețiȘtergere