duminică, 11 martie 2012

Ghicitul in nori

   Aceasta forma de divinatie era des folosita de preotii si preotesele druizilor celti, care venerau cerul impreuna cu pamantul si marea. In trecut, din pacate, nu existau multe metode prin care oamenii puteau sa-si afle viitorul astfel incat multi incercau metode mai mult sau mai putin "viabile". Se pare ca "ghicitul in nori" facea parte dintre cele mai simple.

   Cum sa alegeti norii. Este primul pas pe care trebuie sa-l faceti si nu este foarte usor. Simplul fapt ca va ganditi la asta s-ar putea sa vi se para hilar. Evitati norii cenusii, cu neregularitati sau pe cei care au in compozitie puncte albe.

   Alegeti-va o zi senina, preferabil vara, si sa fie dimineata pe cat posibil. Mergeti intr-un camp deschis si aveti mare grija sa nu fiti deranjat pentru cel putin 30 de minute. Este foarte important sa fiti pregatiti si din punct de vedere fizic si psihic. Incercati sa va lasati acasa toate grijile si problemele care va apasa "constiinta".

   Inainte de a incepe acest "exercitiu" trebuie sa cereti ajutorul ingerilor veghetori ai pamantului si binecuvantarea lor pentru ca pana la urma le incalcati "proprietatea". In cazul in care cumva intuitia voastra va spune ca exista o atmosfera neprietenoasa, nu mai persistati.

   Ar trebui sa aveti si niste notiuni legate de numerologie si de deplasarea norilor. Trebuie de asemenea sa stiti sa diferentiati norii de joasa altitudine comparativ cu ceilalti. Puteti acumula aceste cunostinte urmarind prognozele "meteo" de la tv sau puteti opta pentru Google care va poate oferi o asistenta pretioasa.

   Usor usor veti vizualiza in nori forme de animale, figuri, litere, cifre, eventual veti avea si anumite viziuni. Repet, este foarte important sa fie liniste in jur si dvs sa fiti foarte concentrat. Urmariti norii care se apropie unul de celalalt (incercati sa va inchipuiti ca un barbat si o femeie se imbratiseaza) sau care se indeparteaza (cum ar fi cand o persoana care urmareste o alta persoana). Incercati sa va imaginati o povestioara legata de aceste interpretari. Repetati ori de cate ori aveti ocazia si veti deveni din ce in ce mai bun in a practica aceasta arta divinatorie.

   Daca totusi nu aveti la indemana "un camp cu flori" puteti sa faceti asta in avion. Cel mai bine ar fi daca ati avea un loc la fereastra. Priviti in jos la sparturile de nori, la umbrele pe care le arunca pe pamant sau pe mari.

   Odata ce reusiti sa va dati seama cum functioneaza aceasta tehnica abia atunci puteti sa adresati o intrebare despre viitor.

   Cu timpul, alegeti norii care se deplaseaza cel mai lent, priviti-i cu atentie, observati imaginile si incercati sa le corelati, apoi pe masura ce norul iese din acuitatea dvs vizuala lasati-va imaginatia sa va spuna ce urmeaza sa se intample. Mintea dvs de clarvazator se va umple cu detalii si va incepe sa alcatuiasca un scenariu sau o istorioara.

   S-ar putea ca atunci, in acele momente, sa nu vedeti nimic insa in aceste cazuri cu siguranta in una din zilele urmatoare sigur veti avea senzatia de "deja-vu".








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu