miercuri, 30 noiembrie 2011

Astrologie karmica

      Astrologia karmica ne poate dezvalui foarte multe despre "amprentele" pe care entitatea noastra le lasa ca fiinta fizica pe pamant, acum sau in existentele anterioare. Karma reprezinta acumularea tuturor faptelor precum si consecintele acestora pe care fiinta noastra le-a "insemnat" intr-o alta viata.

     Se spune ca nu noi ne alegem parintii si rudele. Din punctul meu de vedere aceasta afirmatie este gresita. Sufletul nostru cauta intentionat persoanele cu care s-a mai intalnit si in alte vieti pentru a regla asa-zisele "restante karmice", datorii pe care el le are fata de aceste persoane sau vice-versa.

    Haideti sa vedem karma cu care fiecare zodie vine in aceasta lume:

Berbec
    Berbecul actioneaza personal, are curaj si autodeteminare urmand aceiasi pasi ca si in existentele anterioare. Pentru el este foarte importanta evolutia Eu-lui interior. Intr-o existenta anterioara reprezentantii acestei zodii fie n-au putut sa-si dezvolte suficient personalitatea si sunt obligati sa faca acest lucru in aceasta viata, fie exact contrariul. Asta depinde de fiecare nativ in parte si de dispunerea planetelor pe harta sa astrala (astrologic vorbind).
   Cu siguranta insa in aceasta existenta trebuie sa se deschida mai mult.

Taur
    Inclinati spre posesia bunurilor terestre, ei sunt foarte preocupati de a acumula cat mai multe bunuri materiale. Au o karma legata de experientele terestre. Se axeaza mai mult pe munca fizica, se chinuiesc sa construiasca ceva in aceasta viata insa pierd din vedere planul spiritual. Nativului ii place atat de mult munca incat uita sa mai intrebe ce beneficii ii poate aduce aceasta.

Gemeni
  Gemenii cauta sa isi dezvolte inteligenta, actionand pe partea cu intelectualitatea. Ei cauta sa invete mereu in aceasta existenta, fiind convinsi ca doar asa pot evolua. Intr-o alta existenta gemenii au fugit de responsabilitati, acum fiind foarte liberi. Sunt persoane orgolioase si au un puternic dispret fata de realitatile biologice.

Rac
    Aceasta zodie are foarte mari legaturi de afinitate cu familia in care se naste si cauta mereu sa-si dezvolte propria sensibilitate. Karma sa este legata de planul afectiv, pentru ca in alta viata nativul nu a stiut sau nu a reusit sa-si controleze emotiile. In aceasta viata aleg sa faca exact acelasi lucru, insa trebuie sa invete sa-si tina in frau sentimentele. Nativii din zodiile de Foc au o mare influenta asupra racului si il pot ajuta.

Leu
  Nativul este puternic, vrea sa se afirme in fata celorlalti si sa-i apere pe cei slabi. Intr-o existenta anterioara reprezentantii acestei zodii fie n-au putut sa-si dezvolte suficient personalitatea si sunt obligati sa faca acest lucru in aceasta viata, fie exact contrariul.

Fecioara
  Cauta sa-i serveasca pe ceilalti cu cat mai multa eficienta si este preocupat de cele doua lumi: terestra si astrala. Se axeaza mai mult pe munca fizica, se chinuiesc sa construiasca ceva in aceasta viata insa pierd din vedere planul spiritual. Fecioara munceste foarte mult insa se pierde in detalii.

Balanta
  Uraste discutiile in contradictoriu si cauta mereu sa stabileasca armonia in relatiile interumane. Au o karma legata de spirit pentru ca in trecut au fugit de responsabilitati. Acum insa, cu cat vor fugi mai mult de deciziile pe care trebuie sa le ia, cu atat mai mult vor trebui sa-si asume responsabilitatea.

Scorpion
  Scorpionul este pregatit mereu s-o ia de la capat, fiind cunoscut ca "Pasarea Phoenix" a zodiacului. Ei sunt singurele persoane care pot sa distruga ca apoi sa construiasca mult mai bine. Karma legata de planul afectiv, si in viata asta va trebui de multe ori sa-si infraneze pornirile afective.
   Este mereu la limita dintre lumea vizibila si cea invizibila si nu stie cum sa se imparta intre ele.

Sagetator
  Fiind foarte apropiat de planul spiritual, vrea sa le induca si celorlalti acelasi lucru, poate chiar sa ii ajute daca acestia le permit. In existenta asta ei trebuie sa se deschida foarte mult pentru a lasa loc Eu-lui interior sa se dezvolte.

Capricorn
  Avand in vedere faptul ca in alta viata au lasat lucrurile neterminate, acum trebuie sa-si asume responsabilitatile pentru a le termina. Ei se axeaza mai mult pe planul fizic, pe munca terestra si ignora sensul spiritual al puterii.

Varsator
  Dupa cum se stie, varsatorii atrag multe persoane in jurul lor. Vor de asemenea sa isi ajute prietenii dar si sa aiba beneficii de pe urma lor. Persoane orgolioase, ei trebuie sa invete ca exista si partea spirituala a unei fiinte si ca trebuie s-o exploreze.

Pesti
  Pestii au fugit de exprimarea sentimentelor intr-o viata anterioara asa ca acum, pentru a-si anula karma veche ei ar trebui sa invete s-o ia de la capat. Ei incearca sa faca asta prin acceptarea suferintelor in acest plan material. Sunt experti in a fugi din fata probelor vietii. In marea majoritate a cazurilor pestii nu pot sa scape de karma negativa si o lasa pe "data viitoare".




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu