miercuri, 30 noiembrie 2011

Semnele zodiacale


Fiecarui semn zodiacal ii corespund anumite caracteristici:

    Berbec- 20 martie-18 aprilie
    
    Soarele se muta in semnul Berbecului la echinoctiul de primavara. Primul semn zodiacal, reprezinta schimbarile si evenimentele neprevazute. Este un semn de foc, cardinal. Planeta care il guverneaza pe Berbec este Marte, planeta vitalitatii si a conducerii,care ii „impinge” sa se arunce cu capul inainte si de obicei fara sa gandeasca. Adora situatiile care necesita gandire rapida, initiativa si spirit de conducere. In nici un caz Berbecul nu este rabdator dar este o fire directa, astfel incat stii intotdeauna la ce sa te astepti.

    Taur19 aprilie-19 mai

   Reprezinta stabilitate si realism, el trebuind sa analizeze orice situatie noua si sa vada cum s-o rezolve. Este un semn de pamant, fix. Este guvernat de planeta Venus, planeta frumosului si a dragostei. Taurul simte mereu nevoia sa fie cu picioarele pe pamant. Firi practice, linistite, incapatanate, persoane in care poti sa ai incredere insa care devin foarte incapatanate atunci cand siguranta le este pusa in pericol. In relatiile cu partenerul tind sa fie posesivi si gelosi.

   Gemeni- 20 mai-20 iunie
  
    Au capacitatea de a-i intelege foarte bine pe ceilalti si de a se pune in situatia lor. Este un semn de aer, mutabil. Este semnul guvernat de planeta Mercur, planeta comunicarii si a intelectului. Gemenii sunt atenti, draguti, inteligenti si rapizi in decizie. De multe ori ei isi aleg meserii care implica comunicarea cu semenii. Ei nu reusesc de multe ori sa se concentreze asupra unui singur subiect pentru ca au tendinta sa invete putin din mai multe lucruri.

   Rac- 21 iunie-21 iulie
    
   Predispune la implicare emotionala in cercul familiei si al prietenilor. Este un semn de apa, cardinal. Este semnul guvernat de Luna. De multe ori ei isi aleg meserii care presupun sa aiba grija de cineva sau ceva. Sunt cand firi vesele si optimiste, cand sunt tristi si deprimati. Sunt familisti convinsi, care isi iubesc familia si nu pot fi fericiti fara un camin al lor. Se ingrijoreaza de multe ori fara motiv pentru ca de multe ori au tendinta de a se intoarce cu gandurile spre trecut si sa-si aminteasca doar lucrurile negative care li s-au intamplat.

   Leu- 22 iulie-20 august
   
   Aceasta zodie cauta mereu sa fie in centrul atentiei. Este un semn de foc, fix. Planeta care ii guverneaza este Soarele, astfel se explica de ce nativii sunt in mod normal firi optimiste si pozitive. Nativul este un bun organizator, si ii sunt incredintate pozitiile care presupun mare responsabilitate. El poate sa afiseze multumire si buna dispozitie chiar si cand lucrurile nu stau chiar asa. Va duce orice proiect la bun sfarsit pentru ca gandeste mereu constructiv. Este actorul zodiacului.

   Fecioara- 21 august-21 septembrie
  
   Vrea sa valorifice potentialul unei situatii si sa-l foloseasca in sensul general. Este un semn de pamant, mutabil. Este semnul guvernat de planeta Mercur, fiind incarnarea spiritului practic. Este bine acorat in pamant, se poate impaca bine cu munca de rutina, de birou. Sunt perfectionisti, si de multe ori aleg sa critice actiunile celor din jur. Le place sa ii ajute pe cei din jur, insa mai din umbra. Decat sa dea de lucru cuiva, ei prefera sa faca ei acel lucru, pentru ca isi cunosc bine capacitatile si aptitudinile.

   Balanta- 22 septembrie-22 octombrie
    
   Este semnul care arata deschiderea catre camunicare si stabilirea de relatii de complementaritate cu cei din jur. Este un semn de aer, cardinal. Este guvernat de planeta Venus, planeta frumosului si a dragostei. Au un simt al dreptatii foarte dezvoltat, fiind foarte diplomati atunci cand isi doresc ceva si stiu cum sa-si atinga scopurile. In general ei sunt „indragostiti de ideea de dragoste”.

   Scorpion- 23 octombrie-21 noiembrie

    Ofera o puternica implicare in problemele de zi cu zi. Este un semn de apa, fix. Scorpionii sunt guvernati de planeta Pluton, planeta care reface si regenereaza viata. Acest nativ are obiceiul de a inlatura din calea sa toate obstacolele pentru a-si atinge scopul. Au o minte sclipitoare, un spirit analist, si de multe ori rezolva problemele mai mult prin intuitie. Poate sa tine secretele pe care i le incredinteaza ceilalti, dar si pe ale lui. Totul este sa-si atinga scopurile. Viata scorpionului este formata din mai multe etape, fiind Pasarea Phoenix a zodiacului.

   Sagetator- 22 noiembrie-20 decembrie
  
    Este un luptator si un vizionar, un idealist care crede in valorile societatii. Este un semn de foc, mutabil. Este guvernat de Jupiter, planeta care semnifica expansivitate, crestere si maturitate, asa incat latura arzatoare a semnului nu este atat de evidenta. Are interese in multe domenii si dispune de capacitate intelectuala mare, fiind capabil de studii aprofundate. Cel mai mare dusman al lor este plictiseala si reactioneaza bine la incercarile la care sunt supusi. Cea mai mare dorinta a lor este libertatea, atat fizica cat si psihica. Poate sa planuiasca proiecte foarte mari insa faptul ca nu aprofundeaza detaliile lasa activitatile la stadiul de planuri.

   Capricorn- 21 decembrie-19 ianuarie
 
   Este semnul responsabilitatilor de zi cu zi. Este un semn de pamant, cardinal care semnifica spiritul practic si ratiunea. Este guvernat de Saturn, planeta disciplinei si a responsabilitatii. Se spune despre ei ca au „capete batrane pe umeri tineri”. Capricornul este foarte rabdator, parcurgand totul cu calm, metodic, pas cu pas. Nu se grabeste niciodata, insa stie foarte bine cand trebuie sa se intample lucrurile. Calitatea care il face sa-si invinga competitorii este perseverenta. Nu-si schimba parerea foarte usor despre ceva. Simt nevoia de siguranta. Au un simt al umorului mai sec.

  Varsator- 20 ianuarie-18 februarie
 
     Le este foarte usor sa stabileasca contacte cu oamenii. Este un semn de aer, fix. Este guvernat de Uranus, planeta asociata schimbarilor, revolutiilor si libertatii. Este foarte des intalnit luptand pentru pentru drepturile semenilor sai. Sunt originali, inventivi, nonconformisti. La suprafata sunt prietenosi si le place sa fie in contact cu semenii lor, de aceea apar ca membri ai unor organizatii, de multe ori in acelea cu scopuri umanitare.
 
  Pestii- 19 februarie-19 martie
 
    Sunt foarte interesati de natura umana. Este un semn de apa, mutabil. Guvernat de planeta Neptun, planeta intuitiei si a imaginatiei. De multe ori traiesc in lumea lor de vis. Sunt milosi, sensibili la problemele celorlalti si intotdeauna dispusi sa-i ajute. Pestii duc o viata interioara plina si bogata in sentimente. De multe ori se identifica cu ceilalti, incat par ca nu mai au opinii proprii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu